Gjobë ndaj shoferit që drejtoi automjetin pa regjistrim që nga viti 2020

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 18 Prill, 2024 09:12

Gjobë ndaj shoferit që drejtoi automjetin pa regjistrim që nga viti 2020

Policia në Ferizaj ka ndaluar shoferin me iniciale B.S., i moshës 44-vjeçare në fshatin Babush, i cili po drejtonte veturën me afat të skaduar të regjistrimit që nga data 07.08.2020.

Sipas njoftimit të policisë, ndaj tij është shqiptuar një gjobë kundërvajtëse prej 200 euro dhe iu konfiskua vetura.

“Policia Rajonale e Ferizajt do të vazhdojë me aktivitete të shtuara, me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor.

Apelojmë tek shoferët që të bëjnë kujdes në komunikacion, të mos drejtojnë automjetet e tyre më afat të skaduar të regjistrimit , ndërsa ftojmë qytetarët që të bashkëpunojnë më policinë”, thotë policia tutje në njoftim.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 18 Prill, 2024 09:12