Mbi 34 mijë palestinezë të vrarë në Gaza që nga 7 tetori

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 19 Prill, 2024 20:15

Mbi 34 mijë palestinezë të vrarë në Gaza që nga 7 tetori

Në Gaza, numri i të vdekurve në më shumë se gjashtë muaj të sulmeve izraelite ka arritur në 34,000.

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, të paktën 42 persona u vranë dhe 63 u plagosën në periudhën e fundit të raportimit 24-orësh.

Këto shifra e çojnë numrin e përgjithshëm të të vrarëve që nga 7 tetori në 34,012, me 76,833 të plagosur.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 19 Prill, 2024 20:15