Afrim Gashi: Ai që qesh i fundit qesh më së ëmbli

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Prill, 2024 22:11

Afrim Gashi: Ai që qesh i fundit qesh më së ëmbli

Kreu i Alternativës dhe njëherit bartës i listës për kandidat në njësinë zgjedhore numër 2 nga radhët e VLEN-it, Afrim Gashi sonte në tubimin përmbyllës tha se zullumit i ka ardhur fundit.

“Na është dashur shumë punë. Na është dashur të kalojmë shumë pengesa. Na është dashur të durojmë shumë përçarje, fyerje përqeshje. Sepse për fat të keq kundërshtarët e gojë ligët vetëm atë punë e dijnë. Por ama si thonë, ai që qesh i fundit qesh më së ëmbli. Sonte jemi tubuar këtu që t’ia themi këngës më të bukur që e dijmë, të qeshim e të gëzohemi, sepse zullumit po i vjen fundi”, u shpreh Gashi. /SHENJA/

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Prill, 2024 22:11