Basha ‘hap’ fushtën, kërkon mendimin e qytetarëve: Kë doni të keni kandidat për deputet?

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Prill, 2024 20:01

Basha ‘hap’ fushtën, kërkon mendimin e qytetarëve: Kë doni të keni kandidat për deputet?

Kryetari i PD Lulzim Basha kërkon mendimin e qytetarëve për programin dhe ekipin e kandidatëve për deputetë.

Përmes nje video ku rendit ata që i quan të korruptuarit dhe të inkriminuarit e qeverisjes se Edi Ramës, Basha thekson se shqiptarët duan dhe presin një alternativë të re.

“Përballë një qeverie të korruptuar dhe të inkriminuar, që ka detyruar shqiptarët të emigrojnë masivisht, ku pagat janë më të ulëtat në rajon e çmimet më të lartat, na duhet një alternativë e re. Një program që siguron mirëqenie dhe ekip i besueshëm për ta realizuar atë.

Për këtë na duhet ndihma dhe kontributi juaj.

Na jepni mendimet për programin elektoral dhe propozime se kë doni të keni kandidat për deputet”, thotë Basha.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Prill, 2024 20:01