LAMM: Reshjet e borës në zonat perëndimore të RMV-së nuk përbëjnë problem për qarkullimin

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 22 Prill, 2024 10:13

LAMM: Reshjet e borës në zonat perëndimore të RMV-së nuk përbëjnë problem për qarkullimin

LAMM njofton se qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, në vend të rrugëve me lagështirë. Në viset perëndimore të vendit ka reshje bore në vendet më të larta, por për momentin nuk paraqesin problem në qarkullim.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të mjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe përrenj, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 22 Prill, 2024 10:13