Kovaçevski: Të gjithë ata që mendojnë se do të dorëzohemi e kanë gabim

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 25 Prill, 2024 22:11

Kovaçevski: Të gjithë ata që mendojnë se do të dorëzohemi e kanë gabim

“Dje qytetarët na dërguan një mesazh të fortë dhe ne e dëgjuam atë mesazh. Por kushdo që mendon se do të heqim dorë nga lufta e ka gabim. LSDM është ende parti e fortë. Ne do të vazhdojmë të luftojmë për çdo qytetar dhe për të ardhmen evropiane të Maqedonisë”, tha kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, në tubimin sonte në Saraj, përcjell FLAKA.

Sipas tij, zgjedhjet e 8 majit do të jenë shumë të vështira, por rezultati ende nuk është vendosur. Qytetarët duhet të kuptojnë se ne vendosim për të ardhmen e vendit dhe prandaj duhet të dalin të votojnë, tha Kovaçevski.

“Nëse një parti e djathtë fiton shumë pushtet, mund të përballemi me skenarë që kemi parë në të kaluarën në vendin tonë. Ai do t’i japë fund perspektivës sonë në BE, një fund mediave të pavarura dhe një gjyqësori të pavarur. Kjo është një rrugë e sigurt drejt izolimit për dekadën e ardhshme ose, Zoti na ruajt, një brez të tërë. Dhe këto tensione që po bëhen tani mes maqedonasve dhe shqiptarëve mund të na kthejnë në të kaluarën e shëmtuar. Siç e shohim, VMRO DPMNE dhe BDI po luajnë një lojë të rrezikshme me strukturën multietnike të shoqërisë sonë”.

Kovaçevski theksoi se LSDM dhe Koalicioni për Ardhmëri Evropiane nuk do të heqin dorë kurrë nga anëtarësimi në BE sepse vetëm në këtë mënyrë si shtet do të arrijmë të ndërtojmë arsim më të mirë, shëndetësi më të mirë, sundim më efikas të ligjit, luftë më të fortë kundër krimit dhe korrupsionit dhe një standard më të mirë jetese për të gjithë qytetarët. FLAKA

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 25 Prill, 2024 22:11