Vesa Luma zbulon foto nga takimi i parë i Diola Dostit me biznesmenin nga Kosova

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 25 Prill, 2024 20:52

Vesa Luma zbulon foto nga takimi i parë i Diola Dostit me biznesmenin nga Kosova

Diola Dosti dhe biznesmeni kosovar Erolld Belegu, prej disa ditësh po kalojnë pushimet krah njëri-tjetrit në Bali.

Çifti ka treguar se janë njohur me njëri-tjetrin në shkurt të këtij viti, pra rreth dy muaj më parë, ku “shkes” për duket se është bërë këngëtarja Vesa Luma.Ditën e sotme, Vesa Luma na ka treguar një foto nga takimi i parë i çiftit, në koncertin e saj.

“Pra këtu, në Pikëvese, në kërë moment lindi dashuria e dy miqve të mi që i dua fort. Ju knofsha në dasëm”, shkruan këngëtarja.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 25 Prill, 2024 20:52