Libri i ri “Kangët e Hanës”, udhëtimi nëpër emocionet dhe mendimet e pazbardhura të autorit, Sejnur Veshall

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 22:56

Libri i ri “Kangët e Hanës”, udhëtimi nëpër emocionet dhe mendimet e pazbardhura të autorit, Sejnur Veshall

Në datën 4 maj, në ambientet e “Hamamit të Prizrenit”, do të promovohet libri “Kangët e Hanës” i autorit Sejnur Veshall, i cili është publikuar në dy gjuhë, shqipe dhe rome, dhe është prodhuar nga Qendra Multimedia. Ky libër përmban një përmbajtje të thellë që përshkruan thelbin e emocioneve dhe mendimeve të pazbardhura, duke shndërruar fjalët në pamje tërheqëse dhe emocionuese për lexuesit.

Gjatë promovimit të librit në “Hamamin e Prizrenit”, do të organizohet një diskutim i ngjarë me panelistë të shquar si Jeton Neziraj dhe Shpejtim Selmani, ku moderatorja e diskutimit do të jetë Adelina Hasani. Ky event do të sjellë në fokus temat dhe emocionet që përcjell libri, duke u ofruar audiencës një perspektivë të re mbi letërsinë dhe filozofinë e përmbajtjes së tij. Në këtë event të veçantë, gjithashtu do të ketë një interpretim të fragmenteve nga libri nga aktorë të njohur të teatrit rom, duke sjellë një përvojë të pashmangshme për të pranishmit.

“Kangët e Hanës” është një udhëtim në botën e thellë të emocioneve dhe mendimeve të fshehura, një përvojë mistike dhe misterioze që na fton të zbulojmë thellësitë e qenies sonë. Në këtë libër, autorit Sejnur Veshall sjell një koleksion tërheqës të poezive dhe fragmenteve të shkruara në dy gjuhë, romanisht dhe shqip, duke eksploruar temat e dashurisë, humbjes, identitetit dhe njohjes së vetvetes. Ilustrimet e mrekullueshme të ndërthurura me fjalët e thella bëjnë këtë libër një përvojë të pazëvendësueshme për lexuesit, duke i çuar ata në një udhëtim emocional dhe filozofik që do të mbetet në mendjen e tyre përjetë.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 22:56