Me 70 mijë euro heroinë, arrestohen 2 shqiptarë në Milano

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 26 Prill, 2024 09:58

Me 70 mijë euro heroinë, arrestohen 2 shqiptarë në Milano

Dy shqiptarë të moshës 36 dhe 46 vjeç janë arrestuar në Milano nga policia, që gjetën në garazhin e tyre 5.2 kilogramë heroinë.

Disa blloqe droge ishin mbuluar me soppressata kalabreze dhe të mbushura me vakum.

Pas zbulimit të heroinës, policia ka kontrolluar shtëpinë e të dy të dyshuarve dhe ka gjetur kartëmonedha me vlerë prej 70 mijë eurosh.

Të dy janë vënë në pranga me akuzën e posedimit me qëllim tregtimin e lëndëve narkotike.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 26 Prill, 2024 09:58