Promovohet libri “Arbëreshët, shqiptarët e Italisë” i Fatmir Toçit

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 22:53

Promovohet libri “Arbëreshët, shqiptarët e Italisë” i Fatmir Toçit

Arbëreshët vijnë në një libër të botuesit Fatmri Toçi i cili është marrë me vendbanimet dhe kulturën e tyre në ditët tona. Autori dhe të pranishmit u ndalën në detaje të botimit.

Fatmir Toçi ka botuar librin “Arbëreshët, shqiptarët e Italisë” ku merret me vendbanimet, historinë, kulturën, ritet dhe objektet e kultit.

Studiues të ndryshëm nga Shqipëria, Kosova e Italia dhanë vlerësimet e tyre për botimin.

Libri është botim i dytë i pasuruar që Toçi sjell për arbëreshët.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 22:53