Tetovë: I maskuar dhe me pushkë automatike ka hyrë në kazino dhe ka marrë mbi 5000 euro

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 19:21

Tetovë: I maskuar dhe me pushkë automatike ka hyrë në kazino dhe ka marrë mbi 5000 euro

Me pushkë automatike ka hyrë në nje kazino në Leshkë, ka urdhëruar punonjësin të shtrihen në dysheme dhe nga kasa ka marrë mbi 300.000 denarë.

Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike Tetovë ka lëshuar Urdhër për zbatimin e procedurës hetimore ndaj një 28-vjeçari nga Neproshteni i Tetovës, i cili dyshohet për grabitje dhe posedim të një pushke automatike.

“Më datë 24 prill, i dyshuari i maskuar me maskë, ka hyrë në një kazino në Leshkë dhe ka kërcënuar me automatik punonjësin e sigurimit dhe një person tjetër të pranishëm. Ai i ka urdhëruar të punësuarit të shtrihen në dysheme, pas së cilës nga sirtarët e arkës i ka marrë 329.780 denarë”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë Publike.

Kështu, siç shtohet në shkresë, i dyshuari ka kryer veprën penale “Grabitje” nga neni 237, paragrafi 4, lidhur me paragrafin 1, si dhe veprën penale “Prodhimi, posedimi, ndërmjetësimi dhe tregtimi i paautorizuar i armëve apo lëndëve plasëse. Sipas nenit 396 paragrafi 2 në lidhje me paragrafin 1 të Kodit Penal.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 19:21