Vdes një nga personazhet historikë të serialit “The Simpsons”

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 20:27

Vdes një nga personazhet historikë të serialit “The Simpsons”

Pak seriale gëzojnë suksesin dhe jetëgjatësinë e ‘The Simpsons’. Jeta e familjes së verdhë më të njohur të Springfield mund të krenohet që ka qenë në ekran që nga viti 1989, kur u transmetua episodi i parë i serisë, e cila tashmë numëron rreth 30 sezone dhe më shumë se 700 episode. Disa personazhe kanë qëndruar ndër vite, ndërsa të tjerët kanë ndryshuar ose kanë dalë dhe janë kthyer në mënyrë sporadike në serinë.

Në fakt, pak personazhe, përveç protagonistëve, mund të krenohen që kanë shfaqur në shumicën e episodeve të komedisë së animuar, njëri prej tyre është Larry nga bari i Moe. Megjithatë, personazhi i heshtur ka thënë lamtumirë serisë pas 35 vjetësh pasi ndërroi jetë në një nga episodet e fundit, shkruan Marca.

Producentët kanë vendosur të largojnë personazhin në episodin 765 të ‘The Simpsons’ si pjesë e ndryshimeve që po bëjnë në serinë që prej disa vitesh. Prandaj, nuk do ta shohim më Larryn në vendin e tij të zakonshëm në barin e Moe.

Larry The Barfly ishte emri me të cilin njihet në serial, por sipas zbulimeve të fundit, emri i tij i plotë është Lawrence Dalrymple. Ai kurrë nuk ka qenë pjesë e linjës kryesore të ‘The Simpsons’, duke mos pasur asnjë dialog dhe duke mos interaktuar pothuajse në asnjë situatë.

Lamtumira e tij në serial ka qenë, ashtu si prania e tij, e heshtur. Në episodin në fjalë, Larry ndodhet në vendin e tij të zakonshëm në barin e Moe, kur ky i fundit e godet dhe kupton se në të vërtetë ai ishte i vdekur.

Edhe pse ka pasur një rol të vogël në seri, fansat e ‘The Simpsons’ e vajtojnë largimin e tij pas kaq shumë vjetësh si pjesë e rregullt e elegancës. Funeralet e tij, në përputhje me personazhin e tij, ishin gjithashtu të përmbajtura, duke mbajtur heshtjen në një ceremoni ku shfaqen vetëm disa nga shokët e tij të barit. 

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 26 Prill, 2024 20:27