Ahmeti : Mickoski mos ma bëjë ujin mullar se s’mund të matet me mu

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Prill, 2024 20:55

Ahmeti : Mickoski mos ma bëjë ujin mullar se s’mund të matet me mu

Fronti Europian sot është në takimi me banorët e Zhelinës dhe Jegunovcës, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në fjalimin e tijë deklaroi:

“Marveshja paqësore e Ohrit këtë vend e forcojë e stabilizojë, e përjashtojë majorizimin dhe mbi votimin, andaj të gjith ata që hiqen në emër të patriotizmit, në radhë të parë ca politikanë të rinjë si Mickovski mos ma bëjë ujin mullarë se ai smund të matet me mu”, citohet ë ketë thënë Ahmeti.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Prill, 2024 20:55