Azir Aliu: BDI-ja e do më shumë VMRO-DPMNE-në

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Prill, 2024 22:17

Azir Aliu: BDI-ja e do më shumë VMRO-DPMNE-në

Azir Aliu duke i reaguar Arbër Ademit, ka deklaruar se është BDI-ja ajo që e dëshiron më shumë VMRO-DPMNE-në.

“VMRO-DPMNE-në më shumë e do BDI-ja dhe BDI-ja me fakte themi se e ka dashur më shumë. Më 2008 BDI-ja për herë të parë hyri në Qeveri me VMRO-DPMNE-në pa kushte”, tha Aliu.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Prill, 2024 22:17