Taravari: Në qeverinë e re, rininë do t’a kemi prioritet

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Prill, 2024 21:22

Taravari: Në qeverinë e re, rininë do t’a kemi prioritet

Lideri i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari deklaroi sot se në qeverinë e ardhshme rinia do të ketë prioritet.

“Kisha sot kënaqësinë që bashkë me Bilallin dhe kandidatët për Deputet nga Koalicioni VLEN, të takohesha me të Rinjtë e VLEN-it dhe qytetarët e Gostivarit. Kuptova se sa shpresë dhe potencial kanë të Rinjtë tanë! Ne prezantuam programin parlamentar dhe jemi gati në Qeverinë e Re ta kemi Rininë prioritet”, shkruan Taravari.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 29 Prill, 2024 21:22