Mexhiti ministër i Brendshëm?! Ahmeti për TV21: Do të jem shumë i sigurt

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 30 Prill, 2024 21:02

Mexhiti ministër i Brendshëm?! Ahmeti për TV21: Do të jem shumë i sigurt

Gjatë ditës qarkulluan lajme se Izet Mexhiti do të jetë ministër i Punëve të Brendshme dhe për këtë, TV21 pyeti liderin e BDI-së, Ali Ahmetin.

Ahmeti iu përgjigj shkurt kësaj pyetje ku tha se “Do të jem shumë i sigurt me zotëri Mexhitin unë”.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 30 Prill, 2024 21:02