Zeqirija Ibrahimi: Do të ketë rrotacion të pushtetit, por edhe do të vazhdojë procesi i integrimit

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 1 Maj, 2024 21:59 Përditësuar

Zeqirija Ibrahimi: Do të ketë rrotacion të pushtetit, por edhe do të vazhdojë procesi i integrimit

Zeqirija Ibrahimi nga VLEN është mysafir në ClickPlus në TV21.

I pyetur për për procesin e ndryshimeve kushtetuese, Ibrahimi tha se ai do të vazhdojë sikurse siç do të vazhdojë procesi i eurointegrimit ndërkaq premtoi se do të ketë rrotacion të pushtetit, kjo falë legjitimitetit që do ta marrin shqiptarët në Qeverinë e ardhshme.

“Do të ketë ndryshim të pushtetit dhe do të ketë rrotacion të pushtetit dhe ndryshimet kushtetuese dhe procesi i eurointegrimit do të vazhdojë… Tema e parë ndërlidhet me legjitimitetin që do ta marrin shqiptarët në Qeverinë e ardhshme, kurse çështja e dytë është që të gjithë faktorët politikë shqiptarë pa përjashtim janë të vendosur që procesi i integrimit europian të vazhdojë pa asnjë ekuivok”, tha Ibrahimi.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 1 Maj, 2024 21:59 Përditësuar