“E Djathta” publikoi një letër të pretenduar nga Palevski drejtuar ministrit Lloga

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 2 Maj, 2024 09:29

“E Djathta” publikoi një letër të pretenduar nga Palevski drejtuar ministrit Lloga

Partia politike “E Djathta” në profilin e saj zyrtar në Facebook ka publikuar një letër të supozuar të ish-liderit të saj Ljupço Palevski, i cili ende është në pritje të ekstradimit në Maqedoni dhe procedurave gjyqësore, si i dyshuari kryesor për vrasjen e dyfishtë të Vanja Gjorçevskës dhe Pançe Zhezovskit.

Sipas asaj që u publikua, letra i është drejtuar ministrit të Drejtësisë Krenar Lloga, e shkruar personalisht nga Palço, në datën 29.04.2024, ndërsa me datë 30.04.2024 në orën 17:00 i është dërguar me anë të zyrtarit adresa e emailit “cabinet@mjustice.gov.mk”.

Në letër thuhet se Palço dyshohet se ka kërkuar ekstradim të shpejtë në vend, por Lloga nuk ka marrë asnjë masë.

“Ministër, nuk keni bërë asgjë që unë të dal para organeve të rendit që të mbrohem aktivisht. Është e drejta ime e pacenueshme, që rrjedh nga Ligji”, thuhet në letrën e pretenduar të Palevskit.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 2 Maj, 2024 09:29