Ndryshimi drastik ndër vite i Alketa Vejsiut

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 2 Maj, 2024 22:58

Ndryshimi drastik ndër vite i Alketa Vejsiut

Alketa Vejsiu është ndër moderatorët më të njohura në media rozë dhe jo vetëm.

Ajo ka vite që është pran publikut që çdoherë ka mirëpritur projektet e saj, shkruan Kosovarja.

Disa nga ndjekësit kanë krahasuar foto të Alketës që nga fillimet e saj e deri këto të fundit.

Duket se bukuria e ka përcjellur moderatoren ndër vite.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 2 Maj, 2024 22:58