Presidentja Osmani emëron ambasadorin e Kosovës në Zvicër

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 2 Maj, 2024 10:00

Presidentja Osmani emëron ambasadorin e Kosovës në Zvicër

Mentor Arifi është emëruar ambasador i ri i Kosovës në Zvicër.

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani i ka uruar suksese në detyrën e tij, gjersa është shprehur i bindur se ai do të vazhdojë të punojë drejt forcimit të lidhjeve ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës.

“Ambasadorit të emëruar Mentor Latifi i urova suksese në detyrën e tij si ambasador i ri i Republikës së Kosovës në Konfederatën Zvicerane.

Jam i bindur se ai do të vazhdojë të punojë drejt forcimit të lidhjeve ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës, një aleat i vjetër dhe shtëpia e shumë anëtarëve të diasporës sonë të gjallë”, tha Osmani. 

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 2 Maj, 2024 10:00