Deputetët shqiptarë që harxhuan më shumë para të qytetarëve për shpenzime rrugore në 2023 (Infografik)

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 3 Maj, 2024 08:16

Deputetët shqiptarë që harxhuan më shumë para të qytetarëve për shpenzime rrugore në 2023 (Infografik)

Arbana Pasholli nga BDI, Fadil Zendeli nga Lëvizja Besa dhe Halil Snopçe nga Aleanca për Shqiptarët janë tre deputetët shqiptar në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut të cilët kanë harxhuar më shumë para për shpenzime rrugore (pikë pagesa dhe benzinë) gjatë vitit 2023.

Nga deputetët shqiptar më pak para kanë shpenzuar Abdulla Saliu nga Aleanca për Shqiptarët, Arben Ziberi nga BDI dhe Elmi Aziri nga Aleanca për Shqiptarët.

Disa nga deputetët nuk figurojnë aspak në listën që Portalb.mk dhe Meta.mk e siguruan nga Kuvendi i RMV-së përmes Ligjit për qasje të lirë në informata me karakter publik, se sa para harxhuan deputetët për rrugë.

Më poshtë e përcjellim listën se kush sa harxhoi nga deputetët shqiptarë gjatë vitit 2023.

Deputetët shqiptarë që harxhuan më shumë para të qytetarëve për shpenzime rrugore në 2023

Emri dhe mbiemriPagesa rrugoreBenzinëGjithsej denarë
Arbana Pasholli31,460478,170509,630
Fadil Zendeli52,020426,238478,258
Halil Snopçe45,250335,430380,680
Remzi Mehmedi29,410350,427379,837
Bajram Kadrija30,030294,352324,382
Fisnike Bekteshi Shaqiri22,400299,320321,720
Vjollca Ademi38,240282,894321,134
Atnan Neziri28,640261,974290,614
Berat Ajdari31,900234,096265,996
Arta Bilalli Zendeli30,250224,189254,439
Arbër Ademi24,780195,345220,125
Ziadin Sela9,570201,815211,385
Bedri Fazli23,840182,276206,116
Hysni Ismaili20,480172,920193,400
Surija Rashidi8,680174,404183,084
Artina Qazimi14,310149,037163,347
Rina Ajdari16,320146,179162,499
Safije Sadiki Shaini16,800134,995151,795
Ilire Dauti17,560133,104150,664
Elmi Aziri18,000111,971129,971
Arben Ziberi074,55474,554
Abdulla Saliu029,58229,582
Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 3 Maj, 2024 08:16