Gashi: Përmirësimi i infrastrukturës dhe kushteve të jetës për banorët e Dizhonit janë zotimi ynë për qeverinë e re

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Maj, 2024 21:15

Gashi: Përmirësimi i infrastrukturës dhe kushteve të jetës për banorët e Dizhonit janë zotimi ynë për qeverinë e re

Kreu i Alternativës, Afrim Gashi ka vizituar banorët e Dizhonit. Ai pran banorëve ka folur për përmirësimin e infrastrukturës dhe kushtet e jetës për banorët e Dizhonit.

Përmirësimi i infrastrukturës dhe kushteve të jetës për banorët e Dizhonit, janë zotimi ynë për qeverinë e re. Bashkë për ndryshim. Ndryshimi ia VLEN!”, ka shkruar Afrim Gashi.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Maj, 2024 21:15