Gili tregon arsyejen pse po jeton me nusen në të njejtën shtëpi

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Maj, 2024 20:49

Gili tregon arsyejen pse po jeton me nusen në të njejtën shtëpi

Gili dhe Herolina kanë treguar edhe këtë herë dashurinë dhe respektin që kanë për njëra-tjetrën.

Të ftuara në një emision televiziv, ato treguan më shumë se kurrë për jetën e tyre.

Ndër tjera ato treguan se jetojnë në të njejtën shtëpi njëra në kat të parë e tjetra në të dytin.

Kur po e tregonin këtë informacion ndërhynë Gili, duke thënë derisa ti bëhët banesa e tyre.

Kujtojmë që të dyja kanë një raport të shkëlqyer nuse e vjehërr, shkruan “Kosovarja

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 3 Maj, 2024 20:49