Besimtarët ortodoks festojnë Pashkët

Flaka
Botuar nga Flaka 5 Maj, 2024 11:46

Besimtarët ortodoks festojnë Pashkët

Besimtarët ortodoksë festojnë sot festën më të madhe të krishterë, Pashkët – Ngjalljen e Krishtit, ditën kur Jezu Krishti dëshmoi fuqinë e tij hyjnore dhe u ringjall nga të vdekurit.

Ngjallja e Krishtit u shpall në mesnatë në të gjithë tempujt e Kishës Ortodokse Maqedonase, ndërsa sot mbahen liturgjitë e Pashkëve.

Flaka
Botuar nga Flaka 5 Maj, 2024 11:46