Ahmeti : Nuk mundet ta përcaktojë Mickovski se kush do ti përfaqësojë shqiptarët në vendin e vetë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 6 Maj, 2024 22:55

Ahmeti : Nuk mundet ta përcaktojë Mickovski se kush do ti përfaqësojë shqiptarët në vendin e vetë

Fronti Europian sonte në tubim me banorët  e Komunës së Bogovinës, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në fjalimin potencoi se Nuk mundet ta përcaktojë Mickovski se kush do ti përfaqësojë shqiptarët në vendin e vetë, le ta kuptojë njëher e mir, shkruan Top24.

Përfaqësimin në këtë shtetë e bënë vullneti i qytetarëve shqiptarë, por jo Kristijan Mickovski, dhe mos të tentojnë të bëjnë një gjë të tillë se pasha besën e pasha Zotin dhe rufet e qiellit në tokë i zbresim.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 6 Maj, 2024 22:55