Google shton emoji audio në telefonata

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 6 Maj, 2024 20:36

Google shton emoji audio në telefonata

Vitin e kaluar, Google shtoi emoji në Google Meet dhe duket se kompania do të vazhdojë këtë trend gjatë gjithë vitit 2024.

Tipari tjetër, i cili po merr një përditësim në formën e reagimeve të bazuara në emoji, është Google Phone. Dhe ato mbërrijnë në formë audio, transmeton Telegrafi.

kompania amerikane ka filluar të ofrojë emoji audio për përdoruesit e aplikacionit Google Phone.

Për momentin, gjashtë emoji janë të disponueshme përmes menysë: duartrokitje, qeshje, aheng, qarë, daulle dhe sigurisht emoji jashtëqitje.

Emoji jashtëqitje, siç mund ta merrni me mend, që u jep tingujt e “gazit” të gjithë pjesëmarrësve në bisedë.

Emoji “qarë” bën një tingull tromboni, ndërsa “daulle” ofron tingullin klasik të daulles që shpesh dëgjojmë pas një shakaje.

Google ende nuk e ka shpallur zyrtarisht funksionin e lartpërmendur të emoji audio, por tashmë janë shfaqur pamjet e ekranit që konfirmojnë ekzistencën e tij.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 6 Maj, 2024 20:36