MPB: Dokumente personale mund të tërhiqen edhe nesër

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 7 Maj, 2024 19:32

MPB: Dokumente personale mund të tërhiqen edhe nesër

Nga ora 8 deri në ora 19 nesër, në ditën e zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare, do të punojë Sektori për çështje civile gjegjësisht të gjitha repartet për çështje administrative të kërij njësiti organizues pranë MPB-së

“Gjithashtu, i njoftojmë qytetarët se të gjitha kërkesat për letërnjoftime që janë dorëzuar deri më 3 maj 2024, tashmë janë përgatitur dhe qytetarët mund t’i tërheqin”, informojnë nga MPB.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 7 Maj, 2024 19:32