Mickoski pret që deri më 28 maj të ketë 61 deputetë?!

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 9 Maj, 2024 21:36

Mickoski pret që deri më 28 maj të ketë 61 deputetë?!

“Unë pres që me 28 maj të konstituohet Parlamenti. Pas saj të zgjidhet kryetari i Kuvendit dhe menjëherë ta marrim mandatin nga presidenti i shtetit, Gordana Siljanovska. Unë pres kjo të ndodh në gjysmën e dytë të qershorit”.

Kështu është shprehur lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski teksa u pyet se kur pret të formojë Qeverinë.

“Është e mundshme që deri më 28 maj ne të bëjmë 61 deputetë”, shtoi Mickoski më tej në intervistë për “Kanal 5”, transmeton TV21.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 9 Maj, 2024 21:36