Osmani bëhet pilote, e mëson amerikani që shërbeu në Kosovë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 10 Maj, 2024 19:36

Osmani bëhet pilote, e mëson amerikani që shërbeu në Kosovë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është duke qëndruar për vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Osmani, me këtë rast ka vizituar kompaninë e helikopterëve Bell në Teksas, ku mori mësimin e parë në pilotim të helikopterit.

“Në Fort Worth të Teksas, vizita në kompaninë e helikopterëve Bell dhe mësimi i parë në pilotim të helikopterit me pilotin më me përvojë të kompanisë, Joseph Decapite, i cili kishte shërbyer në Kosovë para 15 vitesh si pjesë e ushtrisë amerikane”, shkroi Osmani në rrjetin e saj social në Facebook.

https://www.facebook.com/reel/779789770961397
Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 10 Maj, 2024 19:36