Transmetimet muzikore të Kendrick Lamar rriten me 50%, pasi Drake ka rënë masivisht për shkak këngëve ‘diss’

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Maj, 2024 20:25

Transmetimet muzikore të Kendrick Lamar rriten me 50%, pasi Drake ka rënë masivisht për shkak këngëve ‘diss’

Këngët ‘diss’ nga Kendrick Lamar dhe Drake ndaj njëri-tjetrit ka ndikuar në transmetimet e tyre muzikore.

Muzika e Kendrick Lamar ka parë një rritje të transmetimeve prej gati 50 për qind, ndërsa ajo e Drake ka rënë.

Javët e fundit, muzikantët filluan t’i hedhin këngë ‘diss’ njëri-tjetrit sikur të mos kishte të nesërme, disa madje u lëshuan brenda pak minutash nga tjetri.

Lamar jo vetëm që e akuzoi Drake se kishte një vajzë të fshehtë, por ai gjithashtu e quajti këngëtaren e ‘One Dance’ si një ‘pedofil të certifikuar ‘.

As Drake nuk u përmbajt, duke e akuzuar muzikantin e ‘All the Stars’ për dhunë në familje.

Dhe duket se e gjithë drama ka ndikuar në rrjedhat muzikore të të dy interpretuesve, megjithatë, njëra në një mënyrë më të dobishme se tjetra.

Si rezultat i këngëve ‘diss’ të Lamar-it që janë më shumë këngë sesa fansat e tij i kanë parë të publikuara për një kohë.

Drake madje i shmanget kësaj në “The Heart Part 6” në linjën “Të paktën fansat tuaj po dëgjojnë pak rep nga ti, jam i lumtur që munda të të motivoj”.

Rrjedhat e muzikës së Lamar janë rritur me 49 për qind, sipas Billboard. Dhe kjo nuk përfshin vetëm këngët e tij të fundit ‘diss’, por edhe të gjithë katalogun e tij të muzikës.

https://youtube.com/watch?v=VXRglPYwkvs%3Ffeature%3Doembed
Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Maj, 2024 20:25