KATËR ATENTATE NDAJ LIDERIT KOMBËTAR ALI AHMETI

Flaka
Botuar nga Flaka 12 Maj, 2024 18:20 Përditësuar

KATËR ATENTATE NDAJ LIDERIT KOMBËTAR ALI AHMETI

Të gjithë duhet ta dijnë se atentatet ndaj Ali Ahmetit, janë këto:
Në Selinë e Bashkimit Demokrtaik për Integrim në Tetovë në vitin 2001!
Në Sheshin Skenderbe në Shkup, goditet me predhë snajperi në veturë më 17 Shkurt 2008!
Mbi Bogovinë në fshatin Rakovec me rafale e breshëri plumbash më 12 Maj 2008, dhe
Në Qytetin e Kumanovës, në rastin Limani!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 12 Maj 2024!

Flaka
Botuar nga Flaka 12 Maj, 2024 18:20 Përditësuar