Bisedimet për Qeverinë e re, Misajlovski: Procesi do të jetë transparent

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 13 Maj, 2024 19:43

Bisedimet për Qeverinë e re, Misajlovski: Procesi do të jetë transparent

Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Vlado Misajlovski, për TVM-në thotë se procesi duhet të jetë transparent që të mos ketë zhgënjim të asnjërit koalicion dhe gjithçka të jetë në interes të qytetarëve.

“Duhet të merren parasysh edhe ata me të cilët negociohet, të jenë të kënaqur e të mos jenë të nënçmuar. Në këto zgjedhje u dëshmua se qytetarët e Maqedonisë dhanë përkrahje më të madhe për VMRO-DPMNE-në dhe ai besim nuk duhet t’i nënshtrohet zhgënjimit. Këtë e them me qëllim, sepse e gjithë kjo mbështetje e madhe edhe pritshmëritë i ka të mëdha.”, – theksoi nënkryetari i VMRO-DPMNE-së, Vlado Misajlovski.

Në fazën e parë të bisedimeve, Misajlovski thotë se janë dakorduar që prioritetet e para të jenë: ekonomia, lufta kundër korrupsionit dhe krimit, si dhe eurointegrimet.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 13 Maj, 2024 19:43