Britanikët kanë shpërndarë flamuj me ngjyrë kafe për plazhet më të pista në vend

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 13 Maj, 2024 20:12

Britanikët kanë shpërndarë flamuj me ngjyrë kafe për plazhet më të pista në vend

Këto plazhe janë vlerësuar me “flamurin kafe”, që do të thotë se në breg do të ketë emoticon flamujsh me fekale për të paralajmëruar turistët, raporton British Mirror.

Këto plazhe janë vlerësuar si “të këqija” nga Agjencia Britanike e Mjedisit për shkak të baktereve si Escherichia coli nga ujërat e zeza dhe mbeturinat e tjera.

Plazhi Portlooney në Cornwall është emëruar si një nga më të ndoturit në Angli, pavarësisht se Cornwall është zona e katërt më e pastër në Angli për notin veror.

Dorset, Devon dhe Suffolk kanë përqindjen më të lartë të plazheve me një vlerësim të shkëlqyer kur bëhet fjalë për qartësinë e ujit.

Lancashire në veriperëndim të Anglisë është në fund të listës pasi asnjë nga 10 pikat e banjës nuk ka arritur tre yje për pastërtinë.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 13 Maj, 2024 20:12