Kryeshefi i IPK-së raporton sot në Komisionin për Siguri

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 13 Maj, 2024 08:03 Përditësuar

Kryeshefi i IPK-së raporton sot në Komisionin për Siguri

Kryeshefi Ekzekutiv i Inspektoratit Policor të Kosovës, Kushtrim Hodaj, sot do të raportojë në Komisionin për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes për raportin vjetor të punës për vitin 2023.

Para disa ditësh, IPK njoftoi se do të hetojë dhe inspektojë konkursin e gradimit për rreshter në Policinë e Kosovës, në të cilin u raportua për favorizime.

“Hetuesit e IPK-së fillimisht kanë analizuar dhe verifikuar informacionet fillestare për parregullsi në proces. Gjithashtu Kryeshefi i IPK-së Kushtrim Hodaj ka marrë vendim për krijimin e një ekipe të përbashkët inspektuese-hetuese për të hetuar dhe inspektuar tërë procesin e gradimit nga momenti i shpalljes deri në fazën aktuale.

closevolume_off
IPK varësisht nga të gjeturat do të ndërmerr veprimet e nevojshme bazuar në kompetencat dhe autorizimet ligjore.” – ka njoftuar IPK.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 13 Maj, 2024 08:03 Përditësuar