Kurti bën homazhe në përvjetorin e masakrave në Qyshk, Zahaq, Llabjan dhe Pavlan

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 14 Maj, 2024 08:38

Kurti bën homazhe në përvjetorin e masakrave në Qyshk, Zahaq, Llabjan dhe Pavlan

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti sot do të bëjë homazhe në përvjetorin e masakrave në Qyshk, Zahaq, Llabjan dhe Pavlan.

Zyra e kryeministrit ka njoftuar se homazhet do të bëhen në orën 10:00.

Kurti do të bëjë homazhe në Qyshk, te lapidari i fshatit.

Poashtu edhe ne Zahaq dhe Llabjan te varrezat e dy fshatrave dhe Pavlan, te lapidari i fshatit.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 14 Maj, 2024 08:38