Panairi i karrierës në Universitetin “Nëna Terezë” – Shkup

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Maj, 2024 09:53

Panairi i karrierës në Universitetin “Nëna Terezë” – Shkup

Universiteti “Nëna Terezë” në Shkup sot do të organizojë Panair të karrierës në hapësirat e objektit të ri të ish kazermës “Ilinden”.
Siç bëri të ditur Universiteti, praninë në panair e kanë konfirmuar 22 kompani.

Në këtë ngjarje është paralajmëruar se do të flasin rektori Izet Zeqiri, kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri Perëndimore Menqi Qyra dhe kryetari i Konfederatës së Biznesit Mile Boshkov.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 15 Maj, 2024 09:53