Sezoni turistik në Durrës, Rama: Janë marrë të gjitha masat për…

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 16 Maj, 2024 20:11

Sezoni turistik në Durrës, Rama: Janë marrë të gjitha masat për…

Së shpejti nis dhe sezoni turistik në qytetin e Durrës.

Kryeministri Rama përmes një postimi në rrjetet sociale ka njoftuar se po merren të gjitha masat që të jetë një sezon veror sa më i mbarë dhe i suksesshëm.

“Mirëmëngjesi dhe nga Durrësi, ku kemi marrë të gjitha masat që gjithçka të jetë gati për një sezon veror të suksesshëm, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 16 Maj, 2024 20:11