Rakuni ndërpret ndeshjen e futbollit në SHBA

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 17 Maj, 2024 20:13

Rakuni ndërpret ndeshjen e futbollit në SHBA

Një ndeshje futbolli e Major League midis Philadelphia Union dhe New York City FC u ndërpre kur një rakun doli në fushë dhe iu shmang kapjes për mbi 2 minuta.

Bëhet e ditur se rakuni u shfaq në stadiumin Subaru Park, Chester, SHBA.

“Pushtuesi i fushës” mori brohoritje të shumta nga turma e njerëzve.

Siç raportohet, punonjësit përfundimisht ishin në gjendje të kapnin rakunin midis dy koshave të plehrave dhe ta largonin nga fusha.

Zyrtarët në formë shakaje thonë se gjitari ka shënuar rekord të ri për këtë sport.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 17 Maj, 2024 20:13