Vendi ku mund të fitoni 950 euro nëse kërkoni falje për tradhtinë – edhe nëse nuk është faji juaj

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 20 Maj, 2024 20:10

Vendi ku mund të fitoni 950 euro nëse kërkoni falje për tradhtinë – edhe nëse nuk është faji juaj

Robert Dashecin, një shkrimtar udhëtimesh nga Banja Luka, i cili pa u lodhur eksploron botën, shkruan dhe boton libra, dhe përvojat e tij në YouTube ndiqen rregullisht nga pothuajse 150 mijë njerëz, së fundmi ka vizituar Japoninë, nga e cila sjell një histori interesante se si është. krejtësisht normale në vendin e diellit që po lind të punësojë njerëz për arsye të ndryshme. Siç thotë edhe vetë, një nga situatat më të çmendura që e ka gjetur ka qenë takimi me një vajzë të punësuar.

“Në Japoni, ka kompani që marrin me qira plotësisht djem, vajza, baballarë, nëna, madje edhe njerëz që do t’ju bërtasin në mes të rrugës. Bëhet fjalë për faktin se japonezët i pëlqejnë dhe i vlerësojnë kritikat, ndaj nëse nuk kanë dikë që t’u “lexojë një mësim”, punësojnë njerëz për ta bërë atë dhe kështu i qortojnë për diçka që nuk e bëjnë mirë ose kritikojnë një të keqe. zakoni i tyre.

Gjithashtu, shpesh ndodh që shefat dhe drejtorët punësojnë njerëz për t’u tërhequr disi vëmendjen ndaj gjërave që i bëjnë ata të këqij dhe i ndihmojnë ata të bëhen njerëz më të mirë”, tha Robert Dashechin, i cili kontrolloi drejtpërdrejt se si funksionon marrja me qira e vajzave. Ai iu drejtua një agjencie rekrutimi dhe u takua me Miarën, e cila u bë e dashura e tij për disa orë.

Me falni per 950 euro

Në një bisedë me themeluesin e agjencisë, Roberti mësoi se si e gjithë historia lindi nga nevoja për të ndihmuar nënat dhe baballarët beqarë që të kenë dikë tek i cili mund të mbështeten, edhe nëse është një partner i rremë. Ndërkohë në Japoni u shfaqën edhe agjenci të tjera që filluan të bënin të njëjtën gjë dhe për t’u bërë më të njohura, i lejonin përdoruesit e tyre të paguanin me këste.

Nga personat e punësuar, përdoruesit kërkojnë një gamë të gjerë shërbimesh, si kërkim falje në emër të dikujt tjetër, pavarësisht nëse është një situatë biznesi – apo dashuri, në rastin e tradhtisë, kur partneri i tradhtuar e kërkon. Nëse vendosin të punësojnë një person që të flasë për ta, japonezët paguajnë rreth 950 euro për një orë.

Një vajzë për një ditë

Miara, e cila dëshiron të aktrojë në të ardhmen, iu bashkua Robertit për një pije dhe i tregoi se si në tre muajt që po bën këtë punë, ajo luante një vajzë mesatarisht dy herë në javë. Marrja me qira e një partneri në Japoni po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar, kështu që klientët janë të moshave të ndryshme – nga ata në të njëzetat e tyre e deri tek ata të moshës së mesme, dhe si burrat ashtu edhe gratë janë në kërkim të partnerëve të rremë. Dhe ndërkohë që disa partnerë punësohen në mënyrë që japonezët të kenë dikë për të ngrënë darkë ose për të pirë, ka nevojë edhe për vajza dhe djem fallco që do të imitonin një palë të tretë.

Gjatë dy-tre orëve që zgjat takimi me partnerin me qira lejohet mbajtja për dore, por ndalohet përqafimi dhe çdo gjë më shumë se kaq. Ndër rregullat është se ndalohet vizita e klientëve në shtëpi, hipja në makinat apo taksitë e tyre, për të shmangur rreziqet e mundshme.

“Njerëzit mund të punësohen për të vepruar si shoqëruesi juaj, për të bërë miq me ju nëse jeni të vetmuar, ose thjesht për të kaluar kohën tuaj të lirë së bashku,” tha Roberti dhe mund të shihni më shumë se si ishte marrë me qira një të dashurën e tij në ” YouTube” video..

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 20 Maj, 2024 20:10