Asnjë avokat nuk dëshiron ta mbrojë Palevskin, u deklarua i pafajshëm për vrasjen e dyfishtë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 21 Maj, 2024 22:23

Asnjë avokat nuk dëshiron ta mbrojë Palevskin, u deklarua i pafajshëm për vrasjen e dyfishtë

Ljupço Palevski, i dyshuari për vrasjen e dyfishtë, pas ekstradimit të tij nga Turqia kërkoi përfaqësim të veçantë ligjor, por avokatët e tij të zgjedhur refuzuan ta përfaqësojnë. Prandaj, gjykata duhet të caktojë avokat sipas detyrës zyrtare.

Palevski kërkoi si mbrojtës Toni Menkinovskin, Slavço Sekullovskin dhe Jovica Strashevskin, por asnjëri nga këta avokatë nuk e pranoi rastin.

Palevski mbetet në paraburgim, me masën fillestare të paraburgimit prej 30 ditësh.

Gjatë hetimeve në vazhdim, Palevski është deklaruar i pafajshëm, duke pretenduar se ai nuk i ka kryer vrasjet dhe duke pretenduar se ka prova që mbështesin pafajësinë e tij. Ai gjithashtu ka deklaruar se nuk ka qenë në arrati./Nistori/

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 21 Maj, 2024 22:23