Konflikt familjar në një fshat të Gostivarit

Flaka
Botuar nga Flaka 21 Maj, 2024 11:05 Përditësuar

Konflikt familjar në një fshat të Gostivarit

Më datë 20.05.2024 në ora 22:50 në DPB-Gostivar, një banore 41-vjeçare nga një fshat i Gostivarit ka raportuar se rreth orës 20:00 në shtëpinë e tyre familjare, bashkëshorti i saj B.B. ka sulmuar fizikisht atë dhe babain e saj.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të çështjes, ndaj B.B. do të vijojë një parashtresë përkatëse. FlakaMedia

Flaka
Botuar nga Flaka 21 Maj, 2024 11:05 Përditësuar