Erdogani i jep “Çmimin e Mirësisë” Halil Kastratit

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 20:36

Erdogani i jep “Çmimin e Mirësisë” Halil Kastratit

Presidenti i Turqisë, Taip Erdogan e ka vlerësuar humanizmin e Halil Kastratit, njofton agjencia e lajmeve INA.

“ÇMIMI I MIRËSISË

Ndihem i nderuar dhe i priveligjuar të marr sot “Çmimin e Mirësisë” nga Presidenti i Republikës së Turqisë; z. Rexhep Taip Erdogan i akorduar nga Fondacioni i Dijanetit të Turqisë ( TDV ).

Duke e ndje këtë çmim obligim dhe motivim për punët në misionin tonë, këtë çmim ia dedikoj të gjithë donatorëve të Shoqatës sonë.

Faleminderoj Presidentin Erdogan!
Kryetarin e Dijanetit të Turqisë Prof.Dr. Ali Erbash, Drejtorin e Përgjithshëm të Fondacionit të Dijanetit të Turqisë z. Izani Turan, për nderin që më bënë.

“Mëshironi në Tokë që të mëshiroheni nga Qielli”

Bamirës Zoti kurr mos ju humbtë!

Halil Kastrati – Ankara 2024″, ka shkruar Kastrati. (INA)

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 20:36