Me tortë, Adnan Azizi feston fitoren në Llërcë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 21:30

Me tortë, Adnan Azizi feston fitoren në Llërcë

Adnan Azizi, anëtar i Kryesisë qendrore i Lëvzijes BESA, ka festuar me tortë fitoren e sotme në Llërcë, fshatin e tij të lindjes.

Azizi, edhe pse i nënti në listë, megjithatë do bëhet deputetë pasi kryetari i BESËS, Bilall Kasami, gjithashti nga Llërca, e dorëzon mandatin e deputetit dhe e mban detyrën kryetar i Komunës së Tetovës.

“Do t’i rrijë karshi çdo premtimi dhe zotimi”, tha Azizi, duke e prerë tortën e sjellë nga altivistët e koalicionit VLEN.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 21:30