Sela: Nëse Mickovski shkel verdiktin e shqiptarëve do të prek atë që quhet shtet unitarë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 22:03

Sela: Nëse Mickovski shkel verdiktin e shqiptarëve do të prek atë që quhet shtet unitarë

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela në emisionin Click Plus ka theksuar se në këto zgjedhje “Fronti për Europë” ka marë bekimin e qytetarëve të vendit për ti përfaqësuar.

“Mickovski duhet të ketë kujdes që të mos preket statusi i shtetit unitarë të shtetit sepse kjo do ti detyroj shqiptarët të pyesën se ku duhet ta ushtroj përfaqësimin e tyre dhe kjo do të krijoj telashe dhe mund të vë në pikëpyetje shtetin unitarë”, tha Sela.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 22 Maj, 2024 22:03