Shënin në Gostivar: “Ilirida, vdekje shkive”

Flaka
Botuar nga Flaka 22 Maj, 2024 15:45

Shënin në Gostivar: “Ilirida, vdekje shkive”

Monumenti me emrin e Gostivarit që ndodhet në parkun e madh të qytetit, u dekorua me simbolin e shtetit me rastin e festës së 24 Majit “(e premte) “”Shën Kirili dhe Metodi”- Dita e shenjtorëve sllavë, por e njejta nuk e priti këtë datë.

Nga persona të panjohut deri tani, mbishkrimet dhe simboli i shtetit janë zhgaravitur. Pos që është përdhosur flamuri i shterit, janë dhënë edhe disa porosi me mbishkrimet: Ilirida, vdekje shkive. Ky gjest ka ngallur reagime në rrjetet sociale. Gostivari Sot

Flaka
Botuar nga Flaka 22 Maj, 2024 15:45