Milloshoski: Qeveria e re pritet të formohet deri më 20 qershor, me shumë gjasë do të përbëhet nga VMRO-DPMNE, VLEN dhe ZNAM

Flaka
Botuar nga Flaka 23 Maj, 2024 10:00

Milloshoski: Qeveria e re pritet të formohet deri më 20 qershor, me shumë gjasë do të përbëhet nga VMRO-DPMNE, VLEN dhe ZNAM

Qeveria e re pritet të formohet deri më 20 qershor dhe me gjasë do të përbëhet nga VMRO-DPMNE, koalicioni i partive opozitare të shqiptarëve “VLEN” dhe Lëvizja “ZNAM”, këtë e shkroi në rrjetin social “X” anëtari i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së, Antnoio Milloshoski, pas rivotimit të djeshëm në 6 vendvotime në Njësinë e Pestë Zgjedhore dhe në 1 vendvotim në Njësinë e Gjashtë Zgjedhore.

https://twitter.com/AMiloshoski/status/1793392413773381762?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1793392413773381762%7Ctwgr%5E5c0f1555a2b80975df32ec9569be1452d90dd6b0%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Ftv21.tv%2Fmilloshoski-qeveria-e-re-pritet-te-formohet-deri-me-20-qershor-me-shume-gjase-do-te-perbehet-nga-vmro-dpmne-vlen-dhe-znam%2F

Flaka
Botuar nga Flaka 23 Maj, 2024 10:00