Gjykimi për Thaçin dhe të tjerët vazhdon më 27 maj

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 24 Maj, 2024 19:46

Gjykimi për Thaçin dhe të tjerët vazhdon më 27 maj

Gjykimi për rastin Thaçi dhe të tjerët do të rifillojë të hënën më 27 maj. Kështu ka bërë të ditur Gjykata Speciale përmes një njoftimi për media.

“Ai do të rifillojë të hënën, më 27 maj, në orën 09:00”, thuhet në njoftim

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 24 Maj, 2024 19:46