Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka vonesa në pikat kufitare

Flaka
Botuar nga Flaka 24 Maj, 2024 08:51

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka vonesa në pikat kufitare

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata.

Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo vlen veçanërisht për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Flaka
Botuar nga Flaka 24 Maj, 2024 08:51