Apasiev: Është mirë për shtetin që BDI shkon në opozitë, por këta që po vijnë janë edhe më keq

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 27 Maj, 2024 21:22

Apasiev: Është mirë për shtetin që BDI shkon në opozitë, por këta që po vijnë janë edhe më keq

Kryetari i të Majtës, Dimitar Apasiev, në një intervistë për “Slloboden Peçat” theksoi se tani “marksistët-leninistët së bashku me BDI-në janë në opozitë”, përcjell FLAKA.

“Mendoj se Aliu bëri një gabim të rëndë për herë të parë. Deri tani ka luajtur me mjeshtëri me politikanët tanë të pa sofistikuar. Gabimi është se i dha deri në 9 deputetë të tij partnerëve të koalicionit. Ai humbi një tjetër në rivotim. Disa nga ato që janë atje do të blihen”, theksoi Apasiev.

Ai iu referua konkretisht “deputetëve të Aliut” që mbeten në Kuvend.

“Për herë të parë Aliu vuri “xhaxhain – kuadrot” e vjetër. Janë këtu: Mousa Xhaferi, Blerim Bexheti, kryeparlamentari i mëparshëm – kryeministër aktual… Nuk po ju ndërtojnë më karrierë parlamentare. Ata njerëz nuk do të dorëzojnë akte, do të flenë, do të vijnë vetëm për të votuar… Ekipi i tij i ri – shqiponjat e reja nuk janë në listën e tij parlamentare, nuk ka kush ta udhëheqë grupin e tij parlamentar dhe do të humbasin fare. Unë mendoj se ai bëri një gabim strategjik dhe ata tashmë e kuptuan se ai ishte zhgënjyer”, shton Apasiev.

Apasiev komentoi si ata që shkojnë në opozitë dhe ata që vijnë në pushtet.

“Për shtetin është mirë që BDI-ja të shkojë në opozitë, por këta që vijnë janë edhe më keq”, tha Apasiev. FLAKA

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 27 Maj, 2024 21:22