Banori i Negotinës ankohet në Polici për sulm fizik

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 11:37 Përditësuar

Banori i Negotinës ankohet në Polici për sulm fizik

Më 26.05.2024 në orën 19.30 në Departamentin e Policisë në Kamnjan, personi me inicialet B.M. (46) nga Negotina e Gostivarit ka raportuarse rreth orës 15.30 në fshatin Jellovjan të Tetovës, për shkak të një keqkuptimi të mëparshëm është sulmuar fizikisht nga F.R.(65) nga Kamnjani. 

Janë ndërmarrë masat për të pastruar dhe dokumentuar rastin dhe do të pasoj parashtresë përkatëse.

Flaka
Botuar nga Flaka 27 Maj, 2024 11:37 Përditësuar